За нас

Медията The Epoch Times е основана в САЩ през 2000 г. в отговор на комунистическата цензура и репресиите в Китай. Основателите ѝ са американци от китайски произход, които бягат от комунистическия режим и създават независимата медия, с която да осигурят на света достоверна и нецензурирана информация.

epoch times newspaper 3 1200x822 1

В Америка The Epoch Timesе най-бързо развиващата се независима медия, която получава множество награди за репортажи и дизайн, включително от Нюйоркската асоциация на печата, от Обществото на професионалните журналисти и от Обществото за новинарски дизайн. Понастоящем „Епок Таймс“ се разпространява на 21 езика и в 33 страни.

В България медията е основана през месец май 2020 г., за да отговори на същите нужди от независимо и безпристрастно отразяване, освободено от влиянието на правителства, корпорации и политически сили – това е, което я прави различна от другите медийни организации.

Ние сме екип, изцяло съставен от доброволци, водени от идеята да дадем точна информация на читателите си, за да могат да формират собствено мнение по най-важните теми на съвремието ни. Ние не следваме нездравословната тенденция на водената от дневния ред журналистика, разпространена в днешните медийни среди. Вместо това като наша пътеводна светлина използваме принципите на Истината и Традицията.

В работата си се опитваме да подчертаем най-доброто от човечеството, да извлечем ценните уроци от историята и да възродим традициите, които са полезни за обществото.

Epoch Times Bulgaria