„Жива храна“ – чиста и полезна храна на трапезата
Елена Костадинова: Нищо не може да се сравни с това, да се храниш натурално, с жива растителна храна Брънч в престижно заведение за веган хранене в България. Върху дървено плато сервират „сирена“, „луканки“ и сурова зеленина. Вкусовите качества на имитациите надвишават оригиналите без да натоварват с негативите от тях и без да им отстъпват естетически. Не съдържат обичайните за веган храни соя, пълнители и др., подлагащи на силно съмнение полезността на консумацията им. Интересувам се от „сирената“ и „луканките“ върху платата. Оказва се, че „Бадемико БулгариВкус“, „Заквашу“, „Цвекланка“ и „Пикантка“ са произведени от българска фирма – „Жива храна“. Освен от чистия състав на продуктите, упоменат върху ...